Wednesday, January 18, 2006

Υπογράψτε κατά του Αντικομμουνιστικού Μνημόνειου


Οσοι έχετε της αντιρρήσεις με το αντικομουνιστικό μνημόνιο μπορείτε να υπογράψετε κάνοντας κλικ στο banner απο πάνω, οι υπόλοιποι που θέλετε μακαρθισμό στην Ευρώπη καλό είναι να μην υπογράψετε .


2 comments:

Anonymous said...

Φίλε stupid για πες μας εσύ τι είναι μακαρθισμός...και μη μας πεις τη γνώμη σου, τι λέει το λεξικό πες μας. Φίλε jim μ'αρέσει η αντικειμενικότητά σου.

ΥΓ
Άκου μικρής κλίμακας αντικομμουνισμός

Thrasos said...

Αλήθεια Jim_hellas αντικειμενική ματιά όταν λες τι εννοείς ; γιατι τα δεδομένα που παραθέτεις δεν είναι καθόλου αντικειμενικά ,οσο για εσένα stupid τι να πω μένω άναυδος μήπως τελικά εισαι όντος ο Μπους? Μου ζήτας να το δώ κιόλας λιγάκι λογικά γιατι δεν λές κατευθείαν καθόλου λογικά να τελειώνουμε :-) Βασικά (συγνώμη κιόλας ) αλλά νομίζω πως είναι από τα πιο λάθος ποστ που έχω διαβάσει τελευταία!

Λες "Τα απολυταρχικά καθεστώτα στις σοβιετικές χώρες, εγκληματούσαν κατά των πολιτών καθημερινά."

Respect man αλλά ποιος στα είπε αυτά; τι βιβλία διαβάζεις; ότι και όποιος ήταν αυτός φίλε κάποιο λάκο έχει η φάβα, μάλλον κάποιο συμφέρων έχει από την υπόθεση δεν εξηγείτε αλλιώς.

Βασικά εσύ μπορεί να λες ότι θες αλλά εγώ ποτέ δεν ζήτησα ή μίλησα για συγνώμες αυτά είναι δικές εικασίες και φυσικά είναι λάθος.

Και για να έχουμε καλό ρώτημα θα πεις στον σφαγμένο ,"συγνώμη δεν το θέλαμε";και του λες συγνώμη εσύ που δεν έχεις να κάνεις τίποτα με την υπόθεση, αυτό τώρα τι λογική είναι ;

Επειδή λοιπόν δεν αξίζει να λέμε στραβωμάρες για να είμαστε αρεστοί και ευχάριστοι ας μιλήσουμε έξω από τα δόντια (όπως κάνει και ο λιακό xaxa)

Λοιπόν με το να καταδικάσει η ΕΕ τα εγκλήματα του "κομμουνισμού" στη ουσία παραδέχεται και επίσημα ότι ο κομμουνισμός = βασανιστήρια και θάνατος, θα μου πεις ότι μιλάει συγκεκριμένα για ορισμένα κράτη και συγκεκριμένους 100.000.000 νεκρούς παγκοσμίως και όχι για τον κομμουνισμό ως ιδεολογία που είναι μια ωραία ιδέα αλλά δυστυχώς ανέφικτη(πράγμα αντικομουνιστικό) και όπου εφαρμόστηκε έφερε την καταστροφή, για αυτό λοιπόν το μήνυμα που περνιέται είναι “κοιτάξτε εργάτες της Ευρώπης ,τα εργατικά κράτη μόνο συμφορά είναι οπότε μην δοκιμάσετε καμιά τρέλα ξανά και τρέχουμε γιατί μετά τις 24 του μηνός θα είστε και επίσημα εγκληματίες ή υποστηρικτές εγκληματιών, έτσι λοιπόν ανατολικοευρωπαϊκέ λαέ ξέχνα τα 8ωρα, της ασφαλίσεις τη δημόσια δωρεάν υγεία+παιδεία ,αυτά δεν γίνονται σε καλά καθεστώτα όπως το δικό μας και αποτελούν στροφή προς τα πίσω δλδ τον κομμουνισμό”και γενικά θα χρησιμοποιηθεί σαν όπλο εναντίων των κομμουνιστών
που παλεύουν για αλλαγές, αυτό θέλουμε ;

Οσο για τα νούμερα που παρουσιάστηκαν στο ρεπόρτο, έχω να πω ένα πράγμα ότι κάθε
3 δευτερόλεπτα πεθαίνει ενα παιδί από την πείνα 1......2......3 ,ποιος φταίει για αυτό; ο σοσιαλισμός;

Τα συμπεράσματα δικά σας